Sugeng rawuh ing Shengde!
headbanner

Produsen casting kepala palu baja mangan tinggi

Katrangan singkat:

Produsen casting kepala palu baja mangan tinggi 

sirah palu crusher komposit

Kategori: aksesoris crusher palu

Merek lan merek dagang: Xiangjian

Katrangan rega: diregani miturut bobot lan proses

Bahan utama: baja mangan tinggi, paduan kromium mangan, kromium tinggi (Cr13, Cr20, cr23, Cr26, Cr28, lsp), karbida semen

Proses utama: casting wedhi sodium silikat lan casting casting umpluk

Bahan sing cocog: granit, basalt, watu gamping, kerikil kali, klinker semen, kuarsa, bijih besi, bauxite, uyah, bata lan ubin, batu bara, lsp

Kemasan lan transportasi: transportasi mobil, segara

bungkus transportasi lan bingkai kayu


Detail Produk

Tag Produk

Cathetan

Kabeh aksesoris bisa disesuaikan miturut gambar lan conto, lan paramèter lan persyaratan tartamtu bisa dikonsultasikan kanthi nelpon.

Baja manganese dhuwur duwe plastisitas lan ketahanan pengaruh sing apik. Lapisan atos diprodhuksi ing permukaan kanthi pengaruh gaya eksternal. Sawise lapisan permukaan sing atos dipakai, lapisan permukaan anyar katon lan terus digunakake kanggo dikencengi.

Mula, casting baja mangan mangan sing dhuwur duwe resistensi nyandhang permukaan sing dhuwur, lan bagian njero tetep nduweni sifat mekanik asli. Mula, umume digunakake ing bagean-bagean sing pengaruhe gedhe.

Kepala palu waja manganese dhuwur digawe saka waja mangan sing dhuwur kanthi kateguhan sing apik, bisa proses lan rega murah. Fitur utamane yaiku kanthi aksi pengaruh sing gedhe, permukaan endhas palu langsung ngasilake pengerasan kerja, lan indeks pengerasan kerja luwih dhuwur tinimbang bahan liyane, lan kekerasane luwih apik. Nanging, yen gaya pengaruh ora cukup utawa stres kontak sithik, lumahing ora bisa ngasilake hardening kerja kanthi cepet, resistensi nyandhang saka baja manganese dhuwur ora bisa dimainake kanthi lengkap, sing ora beda karo baja biasa. Mula, resistensi nyandhang endhas saka baja palu baja manganese gumantung saka pengaruh gaya. Apa milih kepala palu baja manganese dhuwur gumantung saka kekuwatan pangaruh sing gedhe banget.

Amarga casting baja mangan mangan dhuwur duwe kaluwihan kateguhan sing apik, reliabilitas sing dhuwur lan regane murah, umume tanduran semen nggunakake macem-macem lapisan pabrik bola; Kepala Pethel, bar layar lan piring pelat crusher palu; Piring rahang lan piring pengawal sisih crusher rahang; Casting baja mangan mangan dhuwur digunakake kanggo piring rahang saka tungku batang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita